12 januari 2010

det är lördagkväll. någon är ny, någon är kanske förälskad. någon spiller ut drinkar på golvet. vi röker på balkongen och fnissar. jag pratar om tonåringar. göteborgspop. minns inte spårvagnen till stan men bilder visar att jag var där. jazzhuskön är lång, vi går någon annanstans. minns litet dansgolv, öl, händer. de säger att vi hånglade mot en vägg. "ska vi åka hem" sa hon. "ja" sa jag. minns inte spårvagnen hem. vi sitter vid köksbordet och äter chips. pratar kanske om våra familjer. går och lägger oss. "ska vi sova sked" säger hon. "mm" säger jag. "då får du vara lilla skeden" säger hon. "mm" säger jag, vänder mig om. somnar. vaknar. hon har feber, jag ont i halsen. följer henne till spårvagnen. skriver senare på kvällen "åh du, jag har halsfluss, har jag smittat dig". "du kan ha gjort det" svarar hon, "fast det är ju det mysigaste sättet jag har fått halsfluss på isåfall".

5 kommentarer:

 1. kan inte jag få bygga bo i dina texter?

  SvaraRadera
 2. Och jag vill bygga bo tillsammans med Jennifer. I dina texter.

  SvaraRadera
 3. bombiddibom har länkat dig på min sida. i hemlighet var det

  SvaraRadera
 4. och jag kan hjälpa till att plantera blommor runt jennifers och malins bo. i dina texter.

  SvaraRadera
 5. det här var så fint att läsa. & jag minns min första och även största kärlek, han var jätte super sjuk strax innan jul. men jag var så fruktansvärt galet och sinnessjukt kär i honom att jag tvingade honom att kyssa mig. and he did. vi var ju så jävla kära.
  några dagar senare hade jag halsfluss. han med. jag kunde inte äta något under jul, inte heller skippa skolan och vara hemma och vila. jag mådde skit.

  men in the end var det värt allt för jag fick kyssa min så vansinnigt älskade älskade man.

  SvaraRadera