02 september 2009

skymtar månen bakom molnen, över taken. försöker tänka på den och inte på att hon som numera brukar sova under blommiga lakan i mitt vardagsrum befinner sig trettio mil bort. det har varit ett ensamt år men inte längre, bara ikväll (och resten av veckan). har vant mig vid yatzyturneringar och storhandling, att knacka på hennes dörr när jag skriver, "säger man glittrande eller glittriga?". har vant mig vid att berätta om nattens drömmar, diska för två, lyssna på destiny's child och prata om pojkar. har för längesen vant mig vid ensamhet men det slutar aldrig kännas som en käftsmäll. och vad ska jag med månen till egentligen. som att något trehundraåttiofyratusen trehundranittiotvå kilometer bort kunde ersätta bruna ögon på andra sidan köksbordet.

6 kommentarer:

 1. Åh, saknaden. Det är lite av en hyllning, att sakna någon, att sukta efter en annan person, vad fint.
  Klickade in på din blogg bara för ditt bloggnamn. Jag gillar verkligen trottoarer, speciellt trottoarkanterna. Att sitta på den är nästan det bekvämaste som finns.

  SvaraRadera
 2. åh, blev så glad nu när jag såg att du inte alls tagit bort din blogg utan bara bytt namn.
  För din blogg är det finaste jag vet.
  (När allt annat här är falskt och fel...lalala)

  SvaraRadera
 3. haha, jag kallar knappast ":*" att lägga sig i! :* tillbaks

  SvaraRadera
 4. jag trodde nästan du hade försvunnit när jag inte hittade tillbaka till din blogg. fint att du finns kvar iallafall.

  SvaraRadera
 5. Du är verkligen det mest fantastiska jag vet. Du skriver så jävla bra Sandra. Jag kände mig helt desillusionerad när jag för ett tag trodde att du tagit bort din blogg. För jag menar, en person som skriver som du får bara inte sluta blogga. Eller. Du vet. Du inspirerar mig så enormt mycket, ovanpå allt annat. Jag älskar dig. <3 <3 <3

  SvaraRadera