24 september 2009

kära gud. jag önskar mig grönt vaniljte, förstahandskontrakt, dirty dancing-affisch, valnötsträd utanför fönstret, psykologtid, tjockt hår, edward cullen, vit jul, chefredaktörsjobb på kp, våffeljärn, blommiga koppar, ny bok av moa-lina croall, ljusblått nagellack, min pappa nykter för alltid, frimärken, självkänsla, fred på jorden, vin, svart mössa, biljett till westlifekonsert, skrivmaskin, vita trosor, parislägenhet, kvinnan i mitt liv. amen, tack.

10 kommentarer:

 1. min pappa nykter (och drogfri) för alltid. jag med!

  SvaraRadera
 2. åh, jag älskar dej!!!!!! det här är den bästa bloggen som någonsin har existerat i think.

  SvaraRadera
 3. åh vad fina önskningar <3

  SvaraRadera
 4. <3 <3 <3 <3 du är så himla himla himla fin och jag älskar dig så mycket.

  SvaraRadera
 5. Jag kan ge dig VIN och va kVINnan i ditt liv! Sen är jag för fattig för en skrivmaskin, fast jag har faktiskt letat efter en.

  SvaraRadera
 6. himla söta önskningar. jag håller tummarna för att så många som möjligt slår in. & har du vägarna förbi min lilla stad en vakcer dag kan jag bjuda dig på lite vin :)

  SvaraRadera
 7. Du skriver så jäkla kicking-asses bra. Underbart.

  SvaraRadera
 8. Åh. du får mig att vilja skriva en egen önskelista. Så jag tar mig friheten att hålla med dig och önska mig några av dina önskningar jag med;

  grönt vaniljte, psykologtid, tjockt hår, edward cullen (trodde inte jag var intresserad, men jag hittade en bild på honom igår som var helt galet awesome-snygg), vit jul,blommiga koppar, min pappa nykter för alltid, självkänsla, fred på jorden, skrivmaskin (en såndär gammal fin sak som man blir glad bara av att se), parislägenhet.

  SvaraRadera