18 augusti 2010

jag kan inte svara på ditt sms. jag saknar alldeles för många saker för att svaret inte skulle kännas löjligt. jag skulle känna mig hysterisk och jag saknar att kunna göra det och ursäkta mig men få "nej, du är fin" till svar istället för blickar som dissar. jag saknar att hitta favoritben på din axel. jag saknar att dra fingrarna genom ditt hår och hoppas att våra barn skulle få ditt och inte mitt värdelösa. jag saknar att gränsla dig på bänken vid hållplatsen och nästan ramla av men du håller i mig hårt så det gör jag inte. jag saknar dina ögonfransar. jag saknar att du inte låter mig tro annat än att jag är okej och faktiskt ganska bra för du säger "du är så söt" vad jag än säger. jag saknar din hand på min höft. jag saknar att hångla i hissen. jag saknar att veta att du när som helst står utanför porten och röker och väntar på mig. jag saknar till och med att inte kunna somna bredvid dig så du kanske förstår varför jag inte svarat än.

7 kommentarer:

 1. åh. jag älskar när du formulerar exakt det man känner just nu, åt en. jag älskar hur du formulerar dig i allmänhet. jag älskar att vara full på vin, mmmm. puss.

  SvaraRadera
 2. <3. du skriver ju så himla fint.

  SvaraRadera
 3. det är fint att du är tillbaka, jag har saknat dina uppdateringar. puss

  SvaraRadera
 4. Jag såg dig igår tror jag, om du var på andra långgatan vill säga!

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte om du vet vem jag är, men jag känner robin (eller gjorde förut) och en del av dina vänner, som malin och petra. så jag kände igen dig från bilder och sånt! Jag har precis flyttat hit!

  SvaraRadera
 6. Väldigt vackert skrivet.

  SvaraRadera
 7. så hemskt vackert och så mitt i prick

  SvaraRadera