02 mars 2010

jag sa alltid att du såg på mig som johnny såg på baby. och visst gör du det fortfarande. visst. när jag inte tänker efter är vi ganska lika dem. jag lite jobbig och hysterisk. du så trygg men sen borta i ett dammoln. bara sådär. ändå finns du ju alltid kvar. visst gör du. visst gör du det fortfarande.

5 kommentarer:

 1. så himla himla vackert, alltid!

  SvaraRadera
 2. oj, hittade bara en massa fina ord och blev helt förälskad i dom och måste kommentera och måste spara bland bokmärken och ja, vad fint.

  SvaraRadera
 3. Svarelisvar: Ja, den är helt fantastisk änsålänge. Har inte kommit så långt ... Jag tänker faktiskt på dina texter då jag läser den. De är lika på något sätt (Ett bra sätt iallafall). Det är lugnt med mejlet (Eller, kanske inte men jo det är det) Jag har lagt in ditt nummer i min telefon, så om du får ett sms någon gång från okänt nummer kan det vara jag. Oj vad jag skriver. Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. på ett tragiskt sätt är det fint att någon fortfarande kan vara så. men ändå inte. jag tror du kommer må som bäst när du vaknar en dag och inte känner det där hängandes över axlarna. närvaron.
  du är stark, puss

  SvaraRadera