30 september 2009

den ena behöver hjälp med franska verb, båda behöver hjälp med matten. den ena möter mig på stationen, den andra lånar jag tröjor av och när alla lagt sig ser vi på tv (typ csi och arkiv x). båda tycker att jag har dålig humor. den ena dricker kvällste med mig och den andra spelar wow två meter från mig när jag sover. han får inte stänga av ljudet. den ena berättar om sitt hjärta, den andra lyfter upp mig när vi kramas hej då. mina bröder är det finaste jag har.

4 kommentarer:

 1. Där är du ju. Jag har letat efter dig. Eller inte riktigt så kanske. Men jag hittade din blogg för ett tag sen och så lyckades jag självklart glömma bort adressen.

  SvaraRadera
 2. vet du, jag tycker om dina texter

  SvaraRadera
 3. Vad vackert du skriver, jag blir alldeles varm inombords av att läsa dina inlägg. Så jag måste spara din blogg i favoriter, för lite extra värme går ju inte att få för mycket av nu när temperaturen sjunker utanför och värmen från teet inte räcker till riktigt.

  SvaraRadera
 4. Jag har två systrar. Den ena är åtta år äldre den andra sex minuter yngre. Hon, den ena är lång som en flaggstång den andra så liten så liten. Båda är genier inom litteratur, den ena gråter ofta...det tror jag föresten båda gör. Den ena plockar bort disk elever glömt i matsalen den andra har studerat konst, den ena har klippt av håret med kökssaxen, den andra attraheras av tjejer, den ena är min halv syster och den andra är min tvillingsyster.
  Jag har två systarar

  Och du har två fina bröder, syskon är grejen

  Tralala!

  SvaraRadera