25 juli 2009

sitter på tröskeln med balkongdörren öppen, röker. har sett sju beckfilmer på två dagar och är rädd. tror jag ska bli skjuten på spårvagnen, få något inslängt i brevinkastet, bli misshandlad, våldtagen. vaknar om nätterna och tror någon är i garderoben, tror rösterna i trappan är påväg till mig. går upp ur sängen och känner på låset. tycker det vrids om när jag steker potatis i köket, när jag är i badrummet, när jag sitter här. känner efter hela tiden. och bär in råttorna till mig när det blir för tyst. ensamhet är ju bättre när du inte är ensam. när du inte är rädd för mörkret, livet, döden och ensam.

6 kommentarer:

 1. Du borde se på Happy feet eller Hitta Nemo, så kanske du inte är lika rädd längre. Hjärtat.

  SvaraRadera
 2. Kom hit då <3 <3 <3 !

  SvaraRadera
 3. åh din blogg är så himla fin och jag dör lite varje gång du citerar bästa håkan i dina underbara inlägg. så vackert du skriver underbara människa.

  SvaraRadera
 4. åh hanna. vem är du? blir väldigt väldigt glad.

  SvaraRadera
 5. jag blir extremt lätt mörkrädd, så jag försöker hålla mig borta från filmer som får mig att se skuggor i mörkret, trots att jag letat igenom min lägenhet tre gånger efter farliga gubbar redan.
  önskar jag kunde komma över det...

  SvaraRadera
 6. jag är bara en flicka som hittade din blogg för första gången i måndags och tyckte den var himla fin, vacker och massa andra passande adjektiv att jag kommer titta in flera gånger mer.

  SvaraRadera